Stukadoorsbedrijf Koen Danhieux bvba is een jong bedrijf dat zich specialiseert in binnenafwerking. Onze hoofdactiviteiten zijn het plaatsen van natte gipsbepleistering, droge afbouw en binnencementering.

Ons bedrijf is gevestigd in Overijse. Van hieruit zijn wij voornamelijk actief in de regio´s Leuven, Brussel, Waver en Waterloo. Wij werken voornamelijk in de particuliere villabouw. Uiteraard is er geen probleem om projecten te realiseren buiten deze streek. Op aanvraag is er al gewerkt in Zuid-Frankrijk en aan de Belgische kust.

Een grote beroeps- en materialenkennis, samen met de jaren praktijkervaring, zorgen ervoor dat wij voor zowat elk probleem een oplossing kunnen bieden. Om up-to- date te blijven met de nieuwe technieken, gaan wij regelmatig naar infoavonden en worden er nog altijd stages/cursussen gevolgd.

Onze leveranciers zijn continu bezig om hun grondstoffen en producten te verbeteren. Dit om aan de vraag van de huidige bouwnijverheid te voldoen. Hierdoor kunnen wij met de beste materialen aan de slag. Onze firma bezit de modernste machines om deze materialen te verwerken en te plaatsen. Hierdoor staan wij garant voor een degelijke afwerking.

De kwaliteit die wij nastreven in ons pleisterwerk, voeren wij ook door in onze communicatie en correspondentie. Wij vinden het belangrijk dat het contact met de bouwheer en/of architect vlot en correct verloopt. Offertes en briefwisseling zijn overzichtelijk en duidelijk. Afspraken worden nagekomen binnen de afgesproken termijn. Op deze manier werken wij pro-actief mee aan uw bouwproject!

"Een goede oplevering van een project begint bij een goede start."

Om een gepersonaliseerde offerte te geven aan uw nieuwbouwproject, maken wij een voorstel, gebaseerd op een lastenboek en een grondplan. Bij een renovatie komen wij eerst ter plaatse. Zo kunnen wij de stand van zake beter inschatten . Met dit beeld kunnen wij een exacte prijsopgave maken. Ook kleine karweien verdienen de nodige aandacht en worden op een gepaste manier opgevolgd.

Over Ons